
قراردادهای مالی – حسابداری یکی از انواع قراردادهای کار به حساب میآیند. این نوع از قراردادها مناسب هر نوع کسبوکاری میباشد چرا که برای رسیدگی به بخشهای مالی هر کسبوکاری، احتیاج به نیروی متخصص در این حوزه داریم.
حسابداری چیست؟
حسابداری یک نوع نرم افزار یا سیستم است که در آن فرآیندهای مختلفی همچون جمع آوری و طبقه بندی اطلاعات مالی، ثبت کردن کلیه گزارش ها و صورت حساب های مالی، خلاصه کردن اطلاعات و تهیه گزارشهای مالی و صورتهای حسابداری در شکلها و حالت های مختلف است تا مدیران شرکتها یا کسب و کارها و یا افراد خارج از سازمان مانند بانکها، مجمع عمومی شرکت مورد نظر و یا مقامات مالیاتی بتوانند از این اطلاعات به خوبی استفاده نمایند.
حسابداری می تواند در ابعاد کوچک و برای یک فروشگاه کوچک و هم در ابعاد وسیعتر و برای شرکتهای بزرگتر انجام شود. در زمانهای گذشته، حسابرسیها بر روی چوب و کاغذ صورت میگرفت، اما امروزه شاهد نرمافزارهای بسیار قدرتمند حسابداری هستیم که استفاده از آنها احتیاج به دانش و تجربه کاری دارد. شرکتها، حسابداران خود را با استفاده از نمونه قرارداد کار با حسابدار در اختیار میگیرند.
حسابدار چه شخصی است؟
حسابدار شخصی است که کلیه امور مربوط به حسابداری را انجام میدهد. بدلیل پیچیدگی و سخت تر شدن کارها و رقابت در بازارهای مالی نیاز به تخصصی تر شدن این حوزه گردیده است و این رشته به گرایشهای مختلفی تقسیم شده است، علم حسابداری در واقع یک زبان تجارت است و زیر مجموعه رشتههای مهندسی است.
انواع شاخههای حسابداری
- حسابداری مالی
- حسابداری صنعتی
- حسابداری دولتی
- حسابداری مدیریتی
- حسابداری منابع انسانی
ساعت کاری در قرارداد حسابداری
ساعت کاری هر حسابدار، مطابق با میزان ساعت کاری قید شده در قانون کار است. در قانون کار ساعت کاری معمول در یک روزکاری، 8 ساعت است.
حق بیمه در قرارداد حسابداری
در ماده 148 قانون کار در مورد بیمه کردن کارگر صحبت شده است. براساس این ماده، کارفرما موظف است که تمامی نیروهای تحت امر خود را بیمه کند. این بیمه باید در سازمان تأمین اجتماعی یا سایر دستگاههای بیمه گذار بیمه انجام شود.
این قرارداد حسابداری چه کمکی به من میکند؟
- وظایف حسابدار
- شرایط و نحوه پرداخت مبلغ قرارداد
- حق سنوات و مزایا
- عیدی و پاداش سالانه
- وضعیت و جزئیات بیمه حسابدار و پرسنل ایشان به صورت کامل تعیین شده است.
- جریمه تخلف کارفرما و حسابدار از هریک از تعهدات قراردادی به صورت کامل تشریح شده است.
- شرایط فسخ قرارداد مورد اشاره قرار گرفته است.
- مرجع حل اختلاف قرارداد در ابتدا به صورت داوری آماده شده است سپس در مرحله ی بعدی حق مراجعه به دادگاه در نظر گرفته شده است.
- و…
سخن آخر
در نهایت باید دانست که قرارداد حسابداری، نقش بسیار مهمی در دنیای کسب و کار دارد و به جهت اهمیت حضور حسابدار در هر مجموعه، قرارداد حسابداری یکی از اساسیترین قراردادها در هر حوزهای میباشد. قرارداد حسابداری باید دارای نکات حقوقی بسیاری باشد تا در آینده دچار مشکل نشوید.
قراردادهای مالی و حسابداری را میتوانید پس از خرید، در قالب فایل ورد و پیدیاف قابل ویرایش دانلود کنید.