هر آنچه که باید در مورد ترمینیشن بدانید

ترمینیشن (قاچاق صوت)
5/5 - (2 امتیاز)

ترمینیشن (قاچاق صوت)

ترمینیشن یا قاچاق صوت اصولا در زمانی رخ می‌دهد که اشخاص با استفاده از پهنای باند سیستم تماس تلفنی اینترنتی ساعت ها و بدون پرداخت هزینه از خارج از ایران با داخل ایران  تماس حاصل و صحبت کنند. برای مثال شماره شرکت فیس بوک بر روی گوشی شما می افتد اما زمانی که پاسخ می دهید یک پیام تبلیغاتی از یک کشور دیگر مانند هند است.

چرا ترمینیشن غیر قانونی محسوب می شود؟

اگر شخصی مایل به تماس با خارج از کشور ایران می باشد، لازم است این تماس در نهاد ارتباطات بین الملل کشور فرستنده تماس و کشورگیرنده ثبت گردد. ترمینیشن یا قاچاق صوت به علت اینکه خارج از این موضوع کار می کند،  یک فعل غیر قانونی به حساب می‌آید.

چه قوانینی در کشور در مورد ترمینیشن یا قاچاق صوت وجود دارد؟

مطابق با گزارشات مسئولان، مشاوران حقوقی، کارکنان مخابرات و قوانین موجود، متاسفانه هنوز قانونی جهت مقابله با قاچاق صوت تصویب نشده است و همین موضوع  سبب افزایش رو به رشد قاچاق صوت در کشور گردیده است. تماس های تلفنی که سالانه از این طریق صورت می پذیرند، سالانه خسارتی حدود 100 میلیارد تومان به کشور وارد می کند.

قاچاق صوت به چه صورت انجام می گیرید

عملیات قاچاق به دو بخش تقسیم بندی می شود.

  •  بخش اول شامل تماس هایی می گردد که از یک کشور خارجی  به کشور ایران گرفته می شود که در مباحث بالا توضیح دادیم همان ترمینیشن (termination) است.
  • بخش دوم شامل تماس هایی می گردد که از کشور ایران به یک کشور خارجی (مانند آمریکا) گرفته می شود که در اصطلاح با آن اوریجینیشن (origination) گفته می شود.

اشخاصی که به هر نحوی اقدام به قاچاق صوت می نمایند با سوء استفاده  از بودجه ای که جمهوری اسلامی ایران برای مکالمات تلفنی شهروندان در نظر گرفته است، تلاش به برقراری تماس با دیگر کشور ها می کنند.

زمانی که شما به صورت عادی با تلفن خود (خانه یا موبایل)  به یک شماره در خارج از کشور تماس می گیرید، حتماً متوجه این موضوع خواهید شد که از اعتبار سیم کارتتان خیلی زیاد کم می شود یا هزینه تلفن خانه‌تان چندین برابر می گردد. حال این موضوع  را در وسعت بزرگتری بررسی کنید. یقیناً می توانید تشخیص بدهید که به چه علت این کار غیرمجاز تلقی می گردد.

لذا کلیه مکالمات بجای آنکه به صورت مستقیم به کشور مقصد ارسال گردد، در ابتدای امر به مراکز بین المللی کشور ارسال می گردد و در نهایت به مقصد  می رسد.

قاچاق صوت

نگاه قانون جمهوری اسلامی ایران  به ترمینیشن چگونه است؟

مطابق با ماده 24 قانون جرایم اینترنتی و رایانه ای، استفاده از پهنای باند بین المللی غیر مجاز بوده مگر اینکه فرد یا شرکت مورد نظر دارای مجوز رسمی باشد. در غیر این صورت، هنگام استفاده، ترمینیشن به حساب می آید. در اوایل سال 96 محمد جواد آذری جهرمی، وزیر ارتباطات در اینستاگرام خود درباره رشد قاچاق مکالمات نوشت. برای کسب اطلاعات بیشتر پیشنهاد می‌شود با وکیل جرایم رایانه ای مشورت انجام دهید.

چه مجازاتی در قانون مجازات جمهوری اسلامی ایران برای قاچاق صوت در نظر گرفته است؟

مجازات قاچاق صوت حبس از یک تا سه سال یا جزای نقدی از یک صد میلیون ریال تا یک میلیارد ریال و یا هر دو مجازات است.

چرا باید از خدمات ابزارحقوق استفاده کنیم

برای انعقاد هر نوع قراردادی، وکالتنامه، اظهارنامه، تعهدنامه، دادخواست، شکوائیه و… باید نسبت به قوانین آن به صورت کامل آگاه باشیم. عدم رعایت هر یک از موارد قانونی، باعث به وجود آمدن خسارت‌های سنگین برای هر یک از طرفین قرارداد خواهد شد. لذا انعقاد چنین اوراقی باید توسط وکلا یا کارشناسان حقوقی صورت پذیرد. ضمناً استفاده از پیش‌نویس های آماده هر اوراقی‌ باعث صرفه جویی در وقت و هزینه می گردد.

جدیدترین محصولات

قرارداد دورکاری با مدت معین قرارداد دورکاری با مدت معین، همانط...

قیمت اصلی 185,000 تومان بود.قیمت فعلی 71,000 تومان است.

قرارداد کار موقت با مدت معین قرارداد کار موقت با مدت معین همان...

قیمت اصلی 175,000 تومان بود.قیمت فعلی 71,000 تومان است.

قرارداد کار ساعتی با مدت معین قرارداد کار ساعتی با مدت معین هم...

قیمت اصلی 165,000 تومان بود.قیمت فعلی 69,900 تومان است.

مقدمه در رابطه با تمکین زوجه اگر شما با ماده‌ها و تعاریف موجود...

قیمت اصلی 165,000 تومان بود.قیمت فعلی 69,900 تومان است.
مقالات مرتبط

نظر به  به افزایش جرایم ر جامعه، سازمان های مختلف برای رسیدگی به پرونده های قضایی در کشور پیش بین...

شاخص های فعالیت مشکوک در معاملات محصولات / مشتری Transactions do not have apparent economic ratio...

شناسایی کامل در زمان گشایش حساب و ارائه خدمات 1-در مورد منبع دارایی ها و درآمد مشتری تحقیق کنید ت...

دیدگاه شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دلیل بازگشت وجه